Heel Vlaanderen als één koor achter Music for Life!Met een groots pop-upkoor live een koorbewerking van het 'Music for Life'-lied Zanna brengen op Studio Brussel, één+ en misschien wel in de Glazen Show op één, dat is de opzet van Koor for Life.

Dit sympathieke initiatief gaat uit van Zaterdag Zondag, de organisatie die heel het jaar door in Vlaanderen opduikt met pop-upkoren. 
 
Vorig jaar kwamen er maar liefst 300 zangers samen in het Centraal Station van Antwerpen om de decibelmeter van Siska Schoeters te doen knallen, dit jaar is plaats van muziekafspraak het Glazen Huis op de Groenplaats.
 
"Voor deze sloteditie van Music for Life streven we naar minimaal 500 zangers", aldus Hans Primusz, artistiek en zakelijk leider van Zaterdag Zondag. "Zo veel mogelijk koren uit Vlaanderen moeten zich verenigen tot één groots 'Koor for Life'!". Individuele zangers zijn ook van harte welkom, hoe meer zangers, hoe meer sfeer én geld voor Music for Life! Bij deze ook een warme oproep aan iedereen met een (akoestische) gitaar: magische begeleiding gevraagd!
 
Wanneer?
Woensdag 21 december 2011.
 
Inzingmoment van 20:00 u tot 21:30 u in de conferentiezaal van Lessius Antwerpen campus Sint-Andries (vlak bij Groenplaats), Sint-Andriesstraat 2, 2000 Antwerpen
 
Liveoptreden StuBru en één : tussen 22:00 u en 22:30 u voor het Glazen Huis, Groenplaats, Antwerpen
 
Hoe?
Ter plaatse krijg je in ruil voor 5 euro een partituur, een concertlampje en een fijne samenzangsessie. Hiermee hopen we een mooi bedrag aan het goede doel te kunnen schenken. Terwijl we het luisterende publiek verrassen met ons optreden tussen 22:00 en 22:30 uur, hopen we de Groenplaats ook op het kleine scherm te verlichten met honderden lichtjes.
 
Het wordt een onvergetelijke ervaring die niet onopgemerkt voorbij zal gaan!
Afterparty: geniet samen met het koor na van een dakconcert aan het Glazen Huis!
 
 
http://www.koorforlife.be